Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Keudan iloiset nuoret toivottavat uudet opiskelijat tervetulleeksi

Tervetuloa Keudaan!

Keudaan haki kevään 2021 Yhteishaussa ammatilliseen ja lukioon 2413 hakijaa, joista opiskelupaikan sai 1197 ja Perusopetuksen jälkeisessä valmistavan koulutuksen haussa 201 hakijaa, joista opiskelupaikan sai 140. 

Opiskelemaan valittujen nimet julkaistaan torstaina 17.6.2021, jos hakija on antanut julkaisuluvan haun yhteydessä. Kaikille opiskelemaan valituille lähetetään Keudasta valintakirje ja toimipistekohtaisia lisätietoja. Perustutkintoihin valittujen nimet löytyvät täältä ja VALMAan ja Kymppiluokalle valitut täältä

Opetushallitus lähettää opiskelemaan valituille aamulla 17.6.2021 sähköpostin yhteishaussa annettuun osoitteeseen. Viestissä on linkki, jonka kautta opiskelupaikan pääsee ottamaan vastaan Opintopolku.fi-palvelussa ilman erillistä tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään torstaina 1.7.2021. Tämän jälkeen vahvistamattomat paikat täytetään varasijoilta.

Varasijoilta kesän aikana nouseville tulee myös viesti Opetushallitukselta ja Keudasta ollaan yhteydessä. 

Huoltajien oma sivu löytyy täältä:  https://opiskelija.keuda.fi/huoltajalle

Mikäli sinulla on kysyttävää valintaan liittyen, ota yhteyttä oman toimipisteesi opintotoimistoon: Opintotoimistopalvelut | Opiskelijalle (keuda.fi) 
tai tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin Usein kysyttyä | Opiskelijalle (keuda.fi)