Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Ura- ja rekrytointipalvelut

Ura- ja rekrytointipalvelut auttaa Keudan opiskelijoita löytämään töitä, niin kesätöitä kuin vakituisia työpaikkoja. Ohjaamme hakemusten ja CV:n kirjoittamisessa ja piilotyöpaikkojen hakemisessa, osaamisen markkinoinnissa ja muussa työnhakuun liittyvissä asioissa. Keudassa on käytössä digitaalinen ura- ja rekrytointipalvelu Tiitus, jonne voit laatia oman osaamisprofiilin työ- ja työpaikalla tapahtuvan koulutuksen paikkojen hakemiseen. Työnantajilla on mahdollisuus ottaa suoraan yhteyttä työnhakijoihin ja tarjota työtä. Tee profiilistasi kiinnostava ja pidä se ajan tasalla.

Lataa Tiitus Play-kaupasta tai AppStoresta tai tee profiili osoitteessa www. tiitus.fi/keuda

Tiitus-esite opiskelijalle

 Ohje profiilin luomiseen

Video: Tiituksen käyttö - opiskelijan rooli

Palvelemme kaikkia Keudan opiskelijoita opintojen alusta lähtien eri toimipisteissä järjestämällä uraohjausta ja työnhakuvalmennusta. Valmennusten sisältö muokataan opiskelijan tarpeiden mukaiseksi, jolloin voidaan keskittyä esimerkiksi työnhakuasiakirjojen muokkaamiseen, työhaastatteluun valmistautumiseen ja haastattelutilanteiden harjoitteluun, piilotyöpaikkojen hakemiseen, verkostojen luomiseen, oman osaamisen markkinointiin ja erilaisten työmahdollisuuksien kartoittamiseen.

Poikkeuksellisena etäopiskeluaikana saat uraohjausta sähköpostitse, puhelimitse, whatsupin välityksellä tai voimme järjestää teamspalavereja, joissa voimme keskustella videon välityksellä. Ota rohkeasti yhteyttä - olemme sinua varten!

Etsitkö työtä tai kaipaatko tukea koulutussopimuspaikan löytämiseen?

On poikkeustilanne tai ei Keuda tarjoaa opiskelijoilleen buustia työpaikkojen hakemiseen. Buustia työnhakuun - koulutuksia pidetään kevään 2020 aikana verkon kautta teams- ohjelmiston avulla. 

Opiskelija! Valitse omaan aikatauluusi sopiva ohjausaika ja lähetä viesti Anssille, jolta saat osallistumislinkin tapahtumaan. Yhteystiedot: Anssi Kakko, 040 174 5540 anssi.kakko@keuda.fi

YKSILÖ- JA PIENRYHMÄAIKOJA eri toimipisteiden opiskelijoille

ti 28.4.               klo 9-11 Wärtsilänkatu                                          klo 12-14 Sarviniitynkatu

ke 29.4.              klo 9-11 Saari                                                           klo 12-14 Keskikatu

ke 6.5.                klo 9-11 Sibeliuksenväylä                                     klo 12-14 Wärtsilänkatu

to 7.5.                klo 9-11 Lukkarinpolku                                          klo 12-14 Pekka Halosen akatemia

ke 13.5.             klo 9-11 Sipoo                                                          klo 12-14 Pasila

to 14.5.              klo 9-11 Lopentie                                                    klo 12-14 Kirkkotie

ti 19.5.               klo 9-11 Sibeliuksenväylä                                     klo 12-14 Keskikatu

to 28.5.              klo 9-11 Pekka Halosen akatemia                     klo 12-14 Sarviniitynkatu

Yksilö- ja pienryhmäajoilla sisällöt määrittyvät kunkin opiskelijan omien näkemysten perusteella. Työnhakuun liittyviä asiakirjoja (ansioluettelo, cv, työhakemus) on mahdollista muokata ja päivittää reaaliajassa, jos siihen on tarvetta.

Olemme mukana toteuttamassa yhteistyössä eri toimialoilla rekrytointi- ja työnantajatapaamisia, jossa pääset keskustelemaan ja kuulemaan eri työnantajien uranäkymistä ja työmahdollisuuksista.  Työtoreilla kerrotaan myös alan jatkokoulutusmahdollisuuksista niin Keudassa kuin korkeakoulussa. Alumnit ovat Keudasta valmistuneita alan osaajia, jotka ovat usein työtorilla mukana ja kertomassa omista kokemuksista Keudasta valmistumisen jälkeen.

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö

Sari Aarnio

040 174 4442

Ura- ja rekrypalvelukoordinaattori

Anssi Kakko

040 174 5540

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi