Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Ura- ja rekrytointipalvelut

Ura- ja rekrytointipalvelut auttaa Keudan opiskelijoita löytämään töitä, niin kesätöitä kuin vakituisia työpaikkoja. Ohjaamme hakemusten ja CV:n kirjoittamisessa ja piilotyöpaikkojen hakemisessa, osaamisen markkinoinnissa ja muussa työnhakuun liittyvissä asioissa. Keudassa on käytössä digitaalinen ura- ja rekrytointipalvelu Tiitus, jonne voit laatia oman osaamisprofiilin työ- ja työpaikalla tapahtuvan koulutuksen paikkojen hakemiseen. Työnantajilla on mahdollisuus ottaa suoraan yhteyttä työnhakijoihin ja tarjota työtä. Tee profiilistasi kiinnostava ja pidä se ajan tasalla.

Lataa Tiitus Play-kaupasta tai AppStoresta tai tee profiili osoitteessa www. tiitus.fi/keuda

Tiitus-esite opiskelijalle

 Ohje profiilin luomiseen

Video: Tiituksen käyttö - opiskelijan rooli

Palvelemme kaikkia Keudan opiskelijoita opintojen alusta lähtien eri toimipisteissä järjestämällä uraohjausta ja työnhakuvalmennusta. Valmennusten sisältö muokataan opiskelijan tarpeiden mukaiseksi, jolloin voidaan keskittyä esimerkiksi työnhakuasiakirjojen muokkaamiseen, työhaastatteluun valmistautumiseen ja haastattelutilanteiden harjoitteluun, piilotyöpaikkojen hakemiseen, verkostojen luomiseen, oman osaamisen markkinointiin ja erilaisten työmahdollisuuksien kartoittamiseen.

Poikkeuksellisena etäopiskeluaikana saat uraohjausta sähköpostitse, puhelimitse, whatsupin välityksellä tai voimme järjestää teamspalavereja, joissa voimme keskustella videon välityksellä. Ota rohkeasti yhteyttä - olemme sinua varten!

Olemme mukana toteuttamassa yhteistyössä eri toimialoilla rekrytointi- ja työnantajatapaamisia, jossa pääset keskustelemaan ja kuulemaan eri työnantajien uranäkymistä ja työmahdollisuuksista.  Työtoreilla kerrotaan myös alan jatkokoulutusmahdollisuuksista niin Keudassa kuin korkeakoulussa. Alumnit ovat Keudasta valmistuneita alan osaajia, jotka ovat usein työtorilla mukana ja kertomassa omista kokemuksista Keudasta valmistumisen jälkeen.

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö

Sari Aarnio

040 174 4442

Ura- ja rekrypalvelukoordinaattori

Anssi Kakko

040 174 5540

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi