Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Ura- ja rekrytointipalvelut

Ura- ja rekrytointipalvelut auttaa Keudan opiskelijoita löytämään töitä, niin kesätöitä kuin vakituisia työpaikkoja. Ohjaamme hakemusten ja CV:n kirjoittamisessa ja piilotyöpaikkojen hakemisessa, osaamisen markkinoinnissa ja muussa työnhakuun liittyvissä asioissa. Keudassa on käytössä digitaalinen ura- ja rekrytointipalvelu Tiitus, jonne voit laatia oman osaamisprofiilin työ- ja työpaikalla tapahtuvan koulutuksen paikkojen hakemiseen. Työnantajilla on mahdollisuus ottaa suoraan yhteyttä työnhakijoihin ja tarjota työtä. Tee profiilistasi kiinnostava ja pidä se ajan tasalla.

Lataa Tiitus Play-kaupasta tai AppStoresta tai tee profiili osoitteessa www. tiitus.fi/keuda

Tiitus-esite opiskelijalle

 Ohje profiilin luomiseen

Video: Tiituksen käyttö - opiskelijan rooli

Mun ura -teemaviikolla 46 (9.-13.11.2020) opiskelijat saavat eväitä ja mahdollisuuden omannäköisen tulevaisuuden pohtimiseen ja suunnitteluun – mitä kaikkea mahdollisuuksia on tarjolla Keudasta valmistumisen jälkeen – työmahdollisuudet, jatko-opinnot, yrittäjyys ja mitä voisi jo nyt tehdä tavoitteiden saavuttamiseksi.  

Viikon aikana kuulemme alumnien uratarinoita ja kokemuksia Keudasta valmistumisen jälkeen. Työnantajat kertovat työmahdollisuuksistaan ja erilaisista urapoluista sekä rekrytointikäytännöistään. Entä mitä palveluja Ohjaamoista voi saada ja mitä ammattiliitot tänä päivänä tarjoaa?  

Viikkoon sisältyy myös infoja jatkokoulutusvaihtoehdoista ja työnhausta.  

Ohjelma eri toimipisteissä tarkentuu lokakuun aikana. Esityksiä on mahdollista seurata teams-yhteyden avulla. Osallistumalla teemaviikolle on mahdollista suorittaa opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet sekä työelämässä toimimisen (työnhakupajat) -kursseja. 

Alumnikuva

Etsitkö työtä tai kaipaatko tukea koulutussopimuspaikan löytämiseen?

Opiskelija! Voit varata ajan yksilölliseen työnhaun ohjaukseen joko kasvokkain tai teams-yhteyden välityksellä. Yhteystiedot: Anssi Kakko, 040 174 5540 anssi.kakko@keuda.fi

Palvelemme kaikkia Keudan opiskelijoita opintojen alusta lähtien eri toimipisteissä järjestämällä uraohjausta ja työnhakuvalmennusta. Valmennusten sisältö muokataan opiskelijan tarpeiden mukaiseksi, jolloin voidaan keskittyä esimerkiksi työnhakuasiakirjojen muokkaamiseen, työhaastatteluun valmistautumiseen ja haastattelutilanteiden harjoitteluun, piilotyöpaikkojen hakemiseen, verkostojen luomiseen, oman osaamisen markkinointiin ja erilaisten työmahdollisuuksien kartoittamiseen.

Olemme mukana toteuttamassa yhteistyössä eri toimialoilla rekrytointi- ja työnantajatapaamisia, jossa pääset keskustelemaan ja kuulemaan eri työnantajien uranäkymistä ja työmahdollisuuksista.  Työtoreilla kerrotaan myös alan jatkokoulutusmahdollisuuksista niin Keudassa kuin korkeakoulussa. Alumnit ovat Keudasta valmistuneita alan osaajia, jotka ovat usein työtorilla mukana ja kertomassa omista kokemuksista Keudasta valmistumisen jälkeen.

Yhteyshenkilöt

Opinto-ohjaaja
Ohjaus- ja opiskelijahuolto

Sari Aarnio

040 174 4442

Opettaja
Ohjaus- ja opiskelijahuolto

Anssi Kakko

040 174 5540

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi