Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Perustutkinnon suoritettuaan opiskelija voi hakeutua jatkuvassa haussa opiskelemaan ammatti (AT)- tai erikoisammattitutkintoon (EAT). Yleensä hakeudutaan oman alan ammattitutkintoon. Esimerkiksi autoalan perustutkinnosta voi hakeutua ajoneuvoalan korikorjaajan AT:on, ja sen jälkeen hakeudutaan autokorimestarin EAT:on. On myös yleispäteviä ammattitutkintoja, kuten lähiesimiestyön (AT). Ennen hakeutumista AT:on ja EAT:on, on toivottavaa oman alan työkokemus, mutta ei välttämätöntä.

Ammattitutkinnot suoritetaan useasti työelämälähtöisesti. Ammattitutkinto auttaa työelämässä kehittymistä ja etenemistä. Työn ohessa opiskelu on melko sujuvaa, koska lähiopetuksen määrä on perustutkintoon verrattuna melko alhainen. Opiskelu keskittyy työelämään ja siellä tehtäviin projekteihin.

Koulutus on maksullista. Maksu on noin 200-1000 euroa, riippuen tutkinnosta ja koulutuksen järjestäjästä. Tarkista tutkintomaksu koulutuksenjärjestäjän sivuilta. Myös monet muut opiskelijaedut ovat maksullisia, kuten ruokailu ja mahdollinen asuminen.

Keudassa voi suorittaa useita ammattitutkintoja sekä erikoisammattitutkintoja.

media ala opiskelija 49