alumnisivu

Alumnitoiminta

Oletko valmistunut tai valmistumassa Keudasta? Tervetuloa mukaan Keudan alumnitoimintaan!

Keuda haluaa tukea sinua koulutus- ja urapolullasi myös valmistumisen jälkeen.  Alumnina saat säännöllisesti viestejä Keudasta ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin. Tapahtumissa sinulla on mahdollisuus tavata vanhoja opiskelukavereita, mutta myös verkostoitua uusien, eri aloja edustavien ihmisten kanssa. Pääset halutessasi osallistumaan myös mentorointitoimintaan.

Alumnitoiminnasta voit löytää uusia yhteistyökuvioita, saada uutta tietoa alaltasi ja työelämästä yleensä. Kaikki oppivat toisiltaan! Olisi hienoa, jos tulisit kertomaan oman uratarinasi Keudan opiskelijoille ja muille alumneille.


Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Tule myös Keudan alumnien Facebook-ryhmään!

Ilmoittautumislomakkeeseen

Alumnitoiminnan esite (pdf)

Alumnitapaaminen Keuda Kauneudessa 21.5.2019

Jalkojen hyvinvointi-tapahtumassa Keudan Tuusulan toimipisteessä kosmetologiopiskelijat antoivat tiiviin tietopaketin siitä, miten meistä jokainen voi huolehtia jalkojen hyvinvoinnista oikealla huolenpidolla, kenkävalinnoilla ja vaikka jalkajumpalla. Saimme lopuksi nauttia ihanasta spa-jalkahoidosta ja saimme vielä yksilöllistä opastusta jalkojen hoivaan jatkossa. Ihaniin hoitoihin pääsee varaamaan ajan sähköisesti:  https://timma.fi/keudakauneus

Tarjoilupoeytae Tuusulalepoa ja liikettaeVaelineitaKaritevoiMeikkejae

Tunnelmia ensimmäisestä alumnitapaamisesta

Ensimmäinen alumnitapaaminen 20.3.2019 Keuda-Talolle kokosi parisenkymmentä upeaa, eri aloilta valmistunutta ammattiosaajaa yhteen. Parituntinen tapaaminen oli täynnä iloa ja intoa, verkostoitumista ja tulevaisuuden suunnittelua. Rehtori Anna Mari Leinonen kertoi Keudan toiminnasta ja sen tarjoamista vastauksista toimintaympäristön muuttuviin tarpeisiin ja koulutukselle asetettuihin vaatimuksiin. Toimialapäälliköt toivat tervehdyksen eri koulutusaloilta. Saimme myös kuulla Haaga-Helian alumnitoiminnasta, josta kertoi merkonomin tutkinnon Keudassa suorittanut Eva Loippo-Sännälä.

thumbnail20EFDJXM21.3.2019

Tarjoilu

20190320 173646Anna Mari

Rehtori Anna Mari Leinonen

Kuva LI

Hyväntuulinen ryhmä toimialapäälliköitä kertomassa alojen kuulumisia

O1A9620 Eva Loippo Saennaelae

Alumnimme Eva Loippo-Sännälä kertoi alumnitoiminnasta Haaga-Heliassa


Alumnien tarinat Keuda-blogissa

Anu Ek

1O1A4569 Anu Ek netti2Koruseppä Anu Ek palkittiin vuoden 2018 yrittäjäoppisopimusopiskelijana Parempi aamu Keudassa -tapahtumassa 30.10.2018

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö
Työelämäpalvelut

Sari Aarnio

040 174 4442

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi