Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

alumnikuva1

Alumnitoiminta

Oletko valmistunut tai valmistumassa Keudasta? Tervetuloa mukaan Keudan alumnitoimintaan!

Keuda haluaa tukea sinua koulutus- ja urapolullasi myös valmistumisen jälkeen.  Alumnina saat säännöllisesti viestejä Keudasta ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin. Tapahtumissa sinulla on mahdollisuus tavata vanhoja opiskelukavereita, mutta myös verkostoitua uusien, eri aloja edustavien ihmisten kanssa. Pääset halutessasi osallistumaan myös mentorointitoimintaan.

Alumnitoiminnasta voit löytää uusia yhteistyökuvioita, saada uutta tietoa alaltasi ja työelämästä yleensä. Kaikki oppivat toisiltaan! Olisi hienoa, jos tulisit kertomaan oman uratarinasi Keudan opiskelijoille ja muille alumneille.

 

> Ilmoittadu Keudan alumniksi tästä

> Alumnitoiminnan esite (pdf)

> Keudan alumnit -uutiskirje

Mun uraviikko 46 kutsu alumneille2

Alumnitapaaminen Paatelassa 20.11.2019

Tapaamisessa Paatelan kauniissa miljöössä opettaja Merja Ahonen kertoi matkailualan opiskelukuulumisia ja erilaisista työelämäprojekteista, joihin opiskelijat pääsevät mukaan jo opintojen alkumetreiltä asti. Osaamista karttuu nopeasti ja opiskelijat viihtyvät opinnoissaan hyvin. Ravintolaprojektin kokki- ja tarjoilijaopiskelijat tarjosivat meille upean illallisen. Ekstrakiitos vielä loistavasta palvelusta ja iloisesta tunnelmasta. Iloinen tunnelma on aina alumnien kohtaamisissa! Sovimme, että toiminnan kehittämisryhmä kokoontuu ensi vuoden alussa, jolloin suunnitellaan vuoden 2020 toimintaa, myös alakohtaisesti.

Yhteiskuva hyvae2

Alumnitapaaminen Keuda Kauneudessa 21.5.2019

Jalkojen hyvinvointi-tapahtumassa Keudan Tuusulan toimipisteessä kosmetologiopiskelijat antoivat tiiviin tietopaketin siitä, miten meistä jokainen voi huolehtia jalkojen hyvinvoinnista oikealla huolenpidolla, kenkävalinnoilla ja vaikka jalkajumpalla. Saimme lopuksi nauttia ihanasta spa-jalkahoidosta ja saimme vielä yksilöllistä opastusta jalkojen hoivaan jatkossa. Ihaniin hoitoihin pääsee varaamaan ajan sähköisesti:  https://timma.fi/keudakauneus

Tarjoilupoeytae Tuusula

Tunnelmia ensimmäisestä alumnitapaamisesta

Ensimmäinen alumnitapaaminen 20.3.2019 Keuda-Talolle kokosi parisenkymmentä upeaa, eri aloilta valmistunutta ammattiosaajaa yhteen. Parituntinen tapaaminen oli täynnä iloa ja intoa, verkostoitumista ja tulevaisuuden suunnittelua. Rehtori Anna Mari Leinonen kertoi Keudan toiminnasta ja sen tarjoamista vastauksista toimintaympäristön muuttuviin tarpeisiin ja koulutukselle asetettuihin vaatimuksiin. Toimialapäälliköt toivat tervehdyksen eri koulutusaloilta. Saimme myös kuulla Haaga-Helian alumnitoiminnasta, josta kertoi merkonomin tutkinnon Keudassa suorittanut Eva Loippo-Sännälä.

thumbnail20EFDJXM21.3.2019

Alumnivideo
Pia Kokkonen

Pia Kokkonen videokaappaus 500

Alumnien tarinat Keuda-blogissa

Floristi Anne Tajasvuo-Piispa

Anne pienempi2

Koruseppä Anu Ek

1O1A4569 Anu Ek netti2Koruseppä Anu Ek palkittiin vuoden 2018 yrittäjäoppisopimusopiskelijana Parempi aamu Keudassa -tapahtumassa 30.10.2018

Yhteyshenkilöt

Opinto-ohjaaja
Ohjaus- ja opiskelijahuolto

Sari Aarnio

040 174 4442