Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Tutkintojen ja koulutusten toteutussuunnitelmat

Ammatillisten tutkintojen ja Valma-koulutuksen valtakunnallisiin perusteisiin on julkaistu toteutussuunnitelmat, joista näet millaisia suorituspolkuja ja toteutuksia Keudassa on tarjolla ja minkä mukaan voit suunnitella omaa opintopolkuasi.

Ammatilliset tutkinnot

Perustutkintojen sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen perusteiden Keudan toteutussuunnitelmat on julkaistu opintopolussa ja löydät ne tästä linkistä.


Miten löydät etsimäsi tutkinnon?

Miten löydät etsimäsi tutkinnon?

Näin löydät etsimäsi tutkinnon

Voit hakea etsimäsi tutkinnon kirjoittamalla hakukenttään tutkinnon nimen tai selaamalla sivuja sivun alla osassa olevien sivunumeroiden avulla. Tutkinnon toteutussuunnitelma avautuu tutkinnon nimeä klikkaamalla.

Näin löydät tutkinnon sivulta tutkinnon suorituspolut

Kuvaukset tutkinnon suorittamiseksi näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Suorituspolut” otsikosta ja sen alla olevia suorituspolkujen nimiä.

Näin löydät tutkinnon sivulta tutkinnon osien toteutussuunnitelmat

Keudassa tarjottavat tutkinnon osat näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Tutkinnon osat” otsikkoa. Valikossa on lista kaikista tutkinnon osista sekä pakolliset että valinnaiset.

Näin muodostat oman opintopolkusi

Tutkinnon suorituspoluista näet vaihtoehtoja erilaisista osaamisaloista tai mahdollisista poluista erilaisiin työtehtäviin. Suorituspoluissa on kuvattu pakolliset tutkinnon osat, jotka sinun tulee suorittaa ja valinnaiset tutkinnon osat, joita suorituspolussa valitaan sopien eri osaamisaloihin tai työtehtäviin. Opintojen alussa sinua ohjataan näiden valintojen tekemisessä ja oman opintopolkusi muodostamisessa.

VALMA-koulutus

Keudan toteutussuunnitelma VALMA-koulutukseen on julkaistu opintopolussa ja löydät sen tästä linkistä. Kirjoita hakukenttään "VALMA" ja koulutus löytyy helpoiten. Koulutuksen toteutussuunnitelma avautuu VALMA-nimeä klikkaamalla. 

Näin löydät koulutuksen sivulta erilaiset suorituspolut

Kuvaukset koulutuksen suorittamiseksi näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Suorituspolut” -otsikkoa ja sen alla olevia suorituspolkujen nimiä.

Näin löydät koulutuksen sivulta koulutuksen osien toteutussuunnitelmat

Keudassa tarjottavat koulutuksen osat näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Koulutuksen osat” -otsikkoa. Valikossa on lista kaikista koulutuksen osista, joita voit valita.

Näin muodostat oman opintopolkusi

Koulutuksen suorituspoluista näet vaihtoehtoja erilaisista poluista, joista voit valita omiin tavoitteisiisi sopivan toteutuksen. Opintojen alussa sinua ohjataan näiden valintojen tekemisessä ja oman opintopolkusi muodostamisessa. 

Aikuisten perusopetus

Keudassa on tarjolla aikuisten perusopetusta, jonka valtakunnalliset opetussuunnitelman perusteet löydät tästä linkistä.