Tutkintojen ja koulutusten toteutussuunnitelmat

Ammatillisten tutkintojen ja Valma-koulutuksen valtakunnallisiin perusteisiin on Keudalla julkaistu toteutussuunnitelmat, joista näet minkälaisia suorituspolkuja ja toteutuksia Keudassa on tarjolla ja joiden mukaan voit suunnitella omaa opintopolkuasi.

Ammatilliset tutkinnot

Perustutkintojen sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen perusteiden Keudan toteutussuunnitelmat on julkaistu opintopolussa ja löydät ne tästä linkistä https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/selaus/jarjestajat/236


Miten löydät etsimäsi tutkinnon?

Miten löydät etsimäsi tutkinnon?

Miten löydät etsimäsi tutkinnon?

Voit hakea etsimäsi tutkinnon kirjoittamalla hakukenttään tutkinnon nimen tai selaamalla sivuja sivun alla osassa olevien sivunumeroiden avulla. Tutkinnon toteutussuunnitelma avautuu tutkinnon nimeä klikkaamalla.

Miten löydät tutkinnon sivulta tutkinnon suorituspolut?

Kuvaukset tutkinnon suorittamiseksi näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Suorituspolut” otsikosta ja sen alla olevia suorituspolkujen nimiä.

Miten löydät tutkinnon sivulta tutkinnon osien toteutussuunnitelmat?

Keudassa tarjottavat tutkinnon osat näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Tutkinnon osat” otsikkoa. Valikossa on lista kaikista tutkinnon osista sekä pakolliset että valinnaiset.

Miten muodostat oman opintopolkusi?

Tutkinnon suorituspoluista näet vaihtoehtoja erilaisista osaamisaloista tai mahdollisista poluista erilaisiin työtehtäviin. Suorituspoluissa on kuvattu pakolliset tutkinnon osat, jotka sinun tulee suorittaa ja valinnaiset tutkinnon osat, joita suorituspolussa valitaan sopien eri osaamisaloihin tai työtehtäviin. Opintojen alussa sinua ohjataan näiden valintojen tekemisessä ja oman opintopolkusi muodostamisessa.

 

VALMA-koulutus

Keudan toteutussuunnitelma VALMA-koulutukseen on julkaistu opintopolussa ja löydät sen tästä linkistä https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/selaus/jarjestajat/236. Kirjoita hakukenttään VALMA, jotta koulutus löytyy helpoiten. Koulutuksen toteutussuunnitelma avautuu VALMA nimeä klikkaamalla. 

Miten löydät koulutuksen sivulta erilaiset suorituspolut?

Kuvaukset koulutuksen suorittamiseksi näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Suorituspolut” otsikosta ja sen alla olevia suorituspolkujen nimiä.

Miten löydät koulutuksen sivulta koulutuksen osien toteutussuunnitelmat?

Keudassa tarjottavat koulutuksen osat näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Koulutuksen osat” otsikkoa. Valikossa on lista kaikista koulutuksen osista, joita voit valita.

Miten muodostat oman opintopolkusi?

Koulutuksen suorituspoluista näet vaihtoehtoja erilaisista poluista, joista voit valita omiin tavoitteisiisi sopivan toteutuksen. Opintojen alussa sinua ohjataan näiden valintojen tekemisessä ja oman opintopolkusi muodostamisessa.

 

Aikuisten perusopetus

Keudassa on tarjolla aikuisten perusopetusta, jonka valtakunnalliset opetussuunnitelman perusteet löydät tästä linkistä https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/aipe/2499640/tiedot. Keudan paikallinen opetussuunnitelma julkaistaan myöhemmin.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi