Vuosittain Keudasta lähtee jo lähes 140 opiskelijaa maailmalle 3-12 viikkoa kestäville kansainvälisille jaksoille. Suurin osa jaksoista on työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksoa, eli oman alan työpaikalla työskentelyä. Jonkin verran jaksoihin kuuluu myös yhteistyökouluilla toteuttavia tutustumisjaksoja paikalliseen kouluun, kulttuuriin ja opiskelijoihin.

Keudassa kansainväliselle jaksolle haetaan 4-6kk ennen toivottua jakson ajankohtaa. Jaksolle lähdetään yleensä opintojen loppuvaiheessa, ja jaksot suunnitellaan ja hyväksiluetaan aina osana opintoja.  Kansainvälisiä jaksoja toteutetaan sekä yksin että ryhmissä. Jaksojen pituus mitoitetaan opiskelijan valmiuksien ja vastaanottavan tahon mahdollisuuksien mukaan.

Kansainvälinen jakso rahoitetaan apurahalla. Keudalla on käytössään EU:n Erasmus+ apurahoja, sekä joillain aloilla Opetushallituksen myöntämiä apurahoja EU:n ulkopuolisiin kohteisiin Etelä-Koreassa (FinKoEdu), Venäjällä  (Akkuna-Venäjä-verkosto) ja Kiinassa (FinnVET in China).

Järjestämme jaksoja kumppaneidemme kanssa 15:ssa Euroopan maassa, sekä joillain aloilla myös Etelä-Koreassa, Venäjällä ja Kiinassa.

IMG 0339

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi