Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Kansainvälisyys - työelämän valttikortti

Työnantajat arvostavat uusissa työntekijöissään ominaisuuksia, jotka kehittyvät erityisesti kansainvälistymisen kautta - uteliaisuutta, joustavuutta, ongelmanratkaisutaitoja, aloitteellisuutta ja sitkeyttä. Lisäksi työelämässä tarvitaan ja arvostetaan kielitaitoa sekä kulttuurien tuntemusta, jotka molemmat kehittyvät toimiessa kansainvälisessä ympäristössä. 

Tulevaisuuden työssäsi kohtaat kansainvälisyyttä kaikkialla - vaikka työpaikkasi ei tekisikään suoraan vaikkapa kansainvälistä kauppaa. Työkaverisi ja asiakkaasi voivat olla ulkomaalaisia, käyttämäsi koneet ja laitteet saattavat vaatia vieraskielisten manuaalien lukemista tai lähdet ehkä asennuskeikalle ulkomaille. Eri nettisivujen, uutisten ja somen kautta kuulet alasi uusista tutkimuksista ja trendeistä. Ulkomailta saa usein vinkkejä omalle alalle, itsevarmuutta, rohkeutta ja uusia näkökulmia elämään, näkemystä boxin ulkopuolelta! 

Keudassa kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kansainväliseen toimintaan ja kerryttää kansainvälisen osaajan taitoja. 

Katso videolta, millaista kansainvälistä- ja kilpailutoimintaa Keudassa järjestetään vuosina 2020-2021!

 


 

Kansainväliset jaksot syksy 2021

Keuda aloittaa kansainvälisten jaksojen järjestämisen niin lähtevien kuin saapuvien vaihto-opiskelijoiden osalta syyskuusta 2021 eteenpäin.

Jaksot suunnitellaan tapauskohtaisesti.

Käytännössä Keudan opiskelijoita voi lähteä kansainväliselle jaksolle aikaisintaan lokakuussa 2021, sillä aikaa jaksojen järjestämiseen on varattava tarpeeksi työpaikalla järjestettävän koulutuksen paikkojen löytymiseksi.

Klikkaa vasemmalta Kansainvälinen jakso osana opintoja-osiota saadaksesi lisätietoa kansainvälisistä jaksoista ja niihin hakeutumisesta.   

 Lue myös kansainvälisellä jaksolla olleiden opiskelijoiden kokemuksia Keudanmatkassa -blogista! 


 

Virtuaaliset kv-projektit

Vaikka liikkuminen ja matkustaminen on vähentynyt, ei kansainvälinen toiminta ole hiljentynyt, vaan muuttanut muotoaan!

2021 Keudassa panostamme virtuaalikansainvälistymiseen kotisuomesta käsin. Suunnittelemme ja toteutamme Keudan opiskelijoille ja ulkomaankumppanikoulun opiskelijoille yhteisiä virtuaalitunteja ja projekteja. Jo yli 200 Keudan opiskelijaa on osallistunut kansainväliseen virtuaaliprojektiin osana opintojaan. 

Lue lisää Keudan toteuttamista virtuaalisista projekteista vuonna 2020 ja keväällä 2021!

Lue erilaisista virtuaaliprojekti-ideoista ja vinkkaa omista ideoistasi täältä! 

Mikäli haluaisit osallistua virtuaaliprojekteihin tai kuulla lisää, ota yhteyttä kv-toimistoon: suvi.kylmala@keuda.fi

 


 

Yrityksille

Kun Korona hellittää ja tilanne taas sallii, yritykset voivat tarjota kansainvälisille Erasmus + harjoittelijoille työssäoppimispaikan. 

Voisiko oma harjoittelupaikkasi, oppisopimuspaikkasi tai vaikka vanhempiesi yritys tai työpaikka olla kiinnostunut asiasta? 

Lisätietoa löydät täältä!  

 


 

Kotikansainvälisyys

Aina kun vastaanotamme Keudassa kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita, kohtaavat he myös Keudan opiskelijoita joko koulussa tai koulun ulkopuolella.

Haluatko toimia kv-tutorina ja viettää aikaa ulkomailta saapuvien vaihtareiden kanssa?

Laita viestiä kv-toimistoon: suvi.kylmala@keuda.fi

 


 

Kieli- ja kulttuuriopintoja

Viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen opintoina kaikille opiskelijoille kuuluvat englanti ja ruotsi.
Valinnaisina etäopintoina on tarjolla paikkaan sitomattomana myös keväästä 2021 alkaen espanjan ja saksan alkeet!
Tarjoamme myös vaihtuvia kieli- ja kulttuuriopintoja ja kursseja, kuten keväällä 2021 kpop-kurssin ja Kiinan kulttuurin kurssin.

 


 

 

Ajankohtaiset uutiset Keudan kv-toimintaan liittyen:

 

 


 

 

 

Santeri OrleansissaRavintolakokiksi opiskeleva Santeri Tasa Ranskan Orléansissa kuukauden kestävällä kansainvälisellä jaksolla. Santeri oli työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksolla paikallisen ravintolan keittiössä keväällä 2019.