Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Workseed (osaamispassi.keuda.fi)

Workseed on ohjelma, jolla opiskelija voi seurata omien opintojensa edistymistä. Edistymistä voi seurata tutkinnon osa kerrallaan sekä yhteisissä opinnoissa tutkinnon osan osa kerrallaan.

Linkki Youtubessa olevaan esittelyvideoon.

Kuvassa opiskelija näkee omasta Taitoni -ikkunasta, että hän on tehnyt 21% tutkinnon osasta. Ne ePerusteiden osaamistavoitteista, jotka on saavutettu, näkyvät vihreänä (1). Kohdassa 2 yksi osaamistavoitteen sisältö näkyy vielä tarkemmin. Klikkaa kuvan päältä kuva isommaksi.

workseed hyrrae

 

Linkki ja kirjautuminen

Ohjelmaan kirjaudutaan seuraavalla tavalla:
www.workseed.fi -> Valitaan oikeasta ylänurkasta KIRJAUDU ja sen jälkeen OPPILAITOSKIRJAUTUMINEN -> KEUDA. Tämän jälkeen ohjelma vaatii Keudan verkon tunnuksia (etunimi.sukunimi@edu.keuda.fi).

kirjautuminen opiskelija

Tutkinnon osa muodostuu laatikoista ja niiden sisällä on tehtävät

Tutkinnon osa on jaoteltu osiin eli laatikoihin. Laatikon sisällä on ko. kokonaisuuteen liittyvä oppimateriaali ja tehtävät.

Oppimateriaali voi olla tiedostoina (pdf, kuva, video), linkkeinä Moodlessa oleviin tehtäviin tai nettilinkkeinä. Opiskelija vastaa tehtäviin kirjoittamalla avautuvaan kirjoitustilaan, nostamalla esim. Wordillä tehdyn raportin liitetiedostona, palauttamalla kuvan tai videon (puhelimella tehtävä avautuu suoraan puhelimen kameratilaan) tai vastaamalla monivalintatehtävään.

Kuva Harjoitteet -näkymästä. Vihreän laatikon tehtävät on jo arvioitu, turkooseja tehtävälaatikoita ei ole vielä aloitettu. Klikkaa kuvan päältä kuva isommaksi.

workseed harjoitteet2

Tehtävätyypit

Kuvassa on avattuna Vesiprosessin käyttö -laatikko. Kohdassa 1 näkyy opiskelijan perustutkinto. Tehtävässä 1 palautetaan raportti klikkaamalla kuvaketta 2. Monivalintatehtävässä (3) opiskelija valitsee, mitä hän jo osaa. Viimeinen tehtävä on linkitetty Moodleen (4), jossa opiskelija käy tekemässä tehtävän. Tulos linkittyy tänne takaisin. Lopuksi opiskelija siirtyy seuraavalle sivulle (5), missä näkyy opettajan arviointi (6) sen jälkeen, kun opiskelija on merkannut tehtävät tehdyksi (7). Klikkaa kuvan päältä kuva isommaksi.

workseed tehtaevaet4

workseed open arviointi

Tapahtumat -näkymä

Kirjautumisen jälkeen avautuu alla oleva Tapahtumat -näkymä. Tehtävät muodostuvat tehtäväkokonaisuuksista eli laatikoista. Kun sellaisen avaa klikkaamalla Aloita, pääsee itse tehtäviin. Tutkinnon osa voi muodostua esim. viidestä laatikosta, joiden sisällä on tehtävät. Klikkaa kuvan päältä kuva isommaksi.

workseed tapahtumat2

 

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi