Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Osaamispassit (osaamispassi.keuda.fi)

Osaamispassit on tehty jokaisesta tutkinnon osasta (ja yhteisissä opinnoissa tutkinnon osa-alueesta). Kun opiskelija on täyttänyt osaamispassin ja opettaja on sen hyväksynyt, opiskelija näkee, mitä hän on jo tehnyt hyväksytysti ja mitä häneltä puuttuu.

Linkki ohjevideoon (29.1.2021)

Ohessa kuva osaamispassista puhelimen näkymässä.

osaamispassi w 500

Tutkinnon osa jaettu osioihin eli laatikoihin ja niiden sisällä on osaamispassit

Harjoitteet -näkymässä opiskelija näkee hänelle julkaistut osaamispassin osat eli laatikot. Laatikoiden värillä on väliä esim. vihreä kertoo, että opettaja on hyväksynyt opiskelijan osaamispassin. Osaamispassiin pääsee käsiksi klikkaamalla Aloita. Klikkaa kuva isommaksi.

Harjoitteet W

Oman etenemisen seuranta

Opiskelija voi itse seurata tutkinnon osan osaamisensa etenemistä Taitoni -näkymän kautta.. Kuvassa tutkinnon osasta 21% on tehty (1.). Ammattitaitovaatimuksesta "Opiskelija arvioi omaa toimintaansa" on tehty 1/2 (kohta 2. ja 3.). Klikkaa kuva isommaksi.

Taitoni W 2

Linkki ja kirjautuminen

Osaamispassit on tehty Workseed -nimisellä ohjelmalla. Ohjelmaan voi kirjautua kahdella eri tavalla:

  1. Kirjoittamalla osaamispassi.keuda.fi, jonka jälkeen kirjautumisessa käytetään Keudan sähköpostiosoitetta (opiskelijalla muotoa etunimi.sukunimi@edu.keuda.fi)
  2. Kirjoittamalla www.workseed.fi -> Valitaan oikeasta ylänurkasta KIRJAUDU ja sen jälkeen KIRJAUDU OPPILAITOSTILILLÄ-> KEUDA. Tämän jälkeen ohjelma vaatii Keudan sähköpostiosoitetta (opiskelijalla muotoa etunimi.sukunimi@edu.keuda.fi).

Kirjautuminen W

 

 

 

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi