Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

< Takaisin uutisiin

Kun haet korkeakouluhaussa -> tarkista omat suoritustiedot Oma Opintopolku palvelussa.

Korkeakouluhakijoille

Tänä vuonna korkeakouluhaussa on hakenut yli 600 Keudasta 1.1.2017 jälkeen valmistunutta perustutkinnon suorittanutta!  Ammatillisen koulutuksen opiskelijat ovat tänä vuonna mukana ammattikorkeakoulujen yhteishaun todistusvalinnassa. Todistusvalinnalla voivat hakea 1.8.2015 jälkeen ammatillisen perustutkinnon suorittaneet opiskelijat. Vuoden 2017 ja sitä uudempien ammatillisten perustutkintojen osalta todistusvalinnat tehdään KOSKI-palvelussa olevien tietojen pohjalta.

Olemme saaneet listan korkeakouluhaussa Keudasta saaduilla todistuksilla hakeneista ja tarkastamme parhaillaan, että suoritustiedot ovat oikein KOSKI-palvelussa 15.5.2020 mennessä. Todistusmerkintöihin ja keskiarvojen laskentaan liittyvät ohjeet ovat viime vuosina muuttuneet usein ja olleet ajoittain epäselviä johtuen ammatillisen koulutuksen uudistuksesta ja KOSKI-palvelun käyttöönotosta. Näkymä Oma Opintopolussa saattaa poiketa hieman todistuksen näkymästä, koska opintoja on jaoteltu tarkastusvaiheessa uudelleen tarkentuneiden ohjeiden mukaisesti.

Suosittelemme jokaiselle korkeakouluhaussa hakeneelle omien suoritustietojen tarkastusta Oma Opintopolku-palvelussa.
Huomioithan, että näyttötutkintona suoritettua ammatillista perustutkintoa ei huomioida todistusvalinnassa. Näyttötutkinnon suorittanut hakija voi hakea valintakokeen tai aiempien korkeakouluopintojen perusteella tehtävän valinnan kautta.
Mikäli sinulla on kysyttävää omiin suoritustietoihisi liittyen voit olla yhteydessä sähköpostitse opintotoimisto@keuda.fi

Lisätietoja todistusvalinnasta: https://www.ammattikorkeakouluun.fi/hakijalle/valintatavat/todistusvalinta/